Formació personalitzada

Programa

3ª edat

dsfons

Com funcionem?

A DS Formació duem a terme un programa psicoeducatiu especialment pensat per a la gent gran, amb l’objectiu de mantenir la ment desperta i el cos actiu. Els participants desenvolupen les eines necessàries per poder combatre els riscos d’exclusió social i la deterioració cognitiva, i per fer front als canvis físics que es donen amb el pas del temps.

Les activitats que realitzem estan destinades a promoure el benestar físic, mental i social.

Social

Els participants interactuen amb l’objectiu d’establir noves amistats que millorin el seu cercle social. Per a facilitar aquest procés, es duen a terme dinàmiques grupals basades a reforçar les relacions interpersonals.

Físic

A través de promoure l’exercici físic, treballem aspectes relacionats amb els canvis en l’aparença física i en els sistemes cardiovascular, respiratori i gastrointestinal.

Psicològic

Activitats destinades a potenciar els processos sensorials i de percepció, millorar les capacitats cognitives (atenció, memòria…) També es tracten els aspectes psicològics que predisposen a la malaltia com les actituds, les creences i valors, l’autoestima o l’autoconcepte.

El nostre programa

El nostre programa psicoeducatiu està inspirat en les experiències que hem viscut durant els nostres projectes internacionals en col·laboració amb entitats d’altres països europeus, on hem treballat directament amb persones grans i on hem pogut conèixer de primera mà les necessitats d’aquest col·lectiu. Creiem que no és només el deteriorament cognitiu el factor que més afecta aquestes persones, sinó que també hi ha factors socials i psicològics que s’han de tenir molt en compte a l’hora de garantir un benestar físic i emocional.

És per això que el programa està dividit en tres àrees principals: fisiològica, psicològica i social.

Horaris

Dilluns

àrea fisiològica

10:00 - 11:00

Dimecres

àrea psicològica

10:00 - 11:00

Divendres

àrea social

10:00 - 11:00

Preus

El curs comença el dilluns 9 d'octubre del 2023

1 dia

a la setmana

60€

/mes

4 classes: 15€/h

2 dies

a la setmana

96€

/mes

8 classes: 12€/h

3 dies

a la setmana

108€

/mes

12 classes: 9€/h

Els grups tenen un mínim de 4 participants i màxim de 8.

Classes
per a empreses

Classes
de Repàs

Cursos
d'idiomes

Atenció
a la diversitat

Programa
3ª edat

Empreses

Repàs

Idiomes

Diversitat

3ª edat