S’acosta la recta final del curs acadèmic. Després de Setmana Santa comença el tercer trimestre i per molts estudiants un període d’exàmens finals que conclou, la majoria dels casos, al mes de juny. Durant aquestes dates a Open Europe nombrosos alumnes assisteixen a classes de preparació per aprovar el PET i el First Certificate, dos dels cursos més demandats pels estudiants de secundària o aquells que estan realitzant estudis postobligatoris, també treballadors que necessiten una certa fluència d’anglès per complir amb els seus rols a les seves empreses. El Richard imparteix el curs de preparació pel First Certificate.


FA MÉS DE 20 ANYS QUE VA ARRIBAR A ESPANYA

És de Bristol, una de les ciutats amb més vida universitària del Regne Unit, i des de l’any 1995 viu a Espanya. Es va traslladar després d’aprovar l’examen TELF (Teaching English as a Foreign Language). Aquí va començar a impartir classes d’anglès a diferents acadèmies, durant els primers cinc anys va ensenyar l’idioma sobretot a adults, més endavant va combinar l’impartir classes a estudiants de primària amb les classes particulars i el 2015 va tenir l’oportunitat de treballar a Open Europe.

Va començar a l’organització perquè feia falta un professor nadiu per un curs on-line adreçat a joves, més endavant va començar a donar classes presencials i actualment imparteix el curs de preparació pel First Certificate a Open Europe i també als Centres Cívics de Reus, juntament amb el PET i algunes classes particulars.

A l’hora de fer classes, es troba amb algunes diferències segons l’edat de l’alumne i si la classe és de conversa o un curs per preparar un examen oficial. “Quan venen adolescents o joves acostuma a ser per preparar-se els exàmens PET o FIRST, en el cas dels estudiants més grans em trobo que de vegades tenen una major dificultat per recordar alguna part del temari” assegura.


AVANTATGES DE TENIR EL FIRST

Us deixem alguns dels avantatges d’estudiar per obtenir l’examen de Cambridge First Certificate.

  1. Assegura un nivell mig/alt de la llengua anglesa.
  2. Té molt de prestigi.
  3. Facilita l’accés al món laboral.
  4. És un titulació reconeguda a nivell mundial.
  5. No té data de caducitat.
  6. Moltes universitats l’exigeixen per poder tenir títols universitaris.
  7. Puntua positivament a l’hora de presentar-se a en unes oposicions.

PER A MÉS INFORMACIÓ

Les classes de preparació pel FIRST són divendres de 16.00 h a 17.30 h. Si estas interessat/da en apuntar-t’hi et pots posar en contacte amb nosaltres o venir personalment a la nostra oficina.

877 001 000

cursos@openeurope.es

Raval Sant Pere Núm 1, entresol, Reus