DS formació

PER A ADULTS

Formem part d’una serie de projectes d’Erasmus+ que ofereixen formació gratuïta a aquells estudiants que estiguin interessats a formar-se. Aquesta és l’oferta online grtuïta disponible.

https://digitproject.eu

En una societat cada vegada més digitalitzada és important que siguem conscients de com es rastreja la identitat i l’empremta a internet. A DIGIT s’informa els usuaris digitals sobre tots els aspectes que comporta tenir una empremta digital proporcionant algunes pautes elementals per a minimitzar les amenaces cibernètiques a les dades i a la imatge pública.<br>

Pots fer el curs aquí.http://www.digitproject.eu/wp/elearn/

www.openitup.eu

A «Open IT Up» s’integra un curs amb tot el que es necessita saber per emprendre un nou negoci, des de com tenir una idea fins al tipus d’empreses i els imposts. També hi ha una part de gramàtica i una història de la persona que va decidir obrir el seu negoci i totes les fases pels que va passar.

http://openitup.eu/for-learners

 www.p3ae.eu

El principal objectiu d’aquest projecte és desenvolupar cursos i programes educatius per a persones grans i que tinguin accés a ells a la plataforma online.

Tant si el que busques és practicar i repassar per a un examen en concret o com si només busques millorar el teu nivell i fluïdesa de la llengua oral,  posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de totes les opcions disponibles per a tu.

Contenido del acordeón
Contenido del acordeón
Contenido del acordeón
Contenido del acordeón
Contenido del acordeón
Contenido del acordeón
COL·LABOREM AMB:
Raval de Sant Pere 1 entresòl, 43201 Reus, Tarragona (Espanya) · 877 01 47 36 · cursos@openeurope.es

English for travelers

Curs dissenyat per adquirir vocabulari i estructures bàsiques per viatjar a l’estranger. Es tracten els principals tòpics de viatge (l’hotel, el restaurant, compres, transport i turisme). i hi ha exemples sobre com utilitzar paraules i expressions en context. En els diàlegs, aprendràs la forma més correcta de preguntar o respondre preguntes de forma educada.

European Identity

Curs pensat per profunditzar en la comprensió del complex concepte de la identitat. personal, col·lectiva i europea. Té la intenció de demostrar que a la societat actual la cooperació entre generacions és necessària, destacant que la llibertat de les persones grans de treballar i participar en la societat és molt important.

English for beginners

Curs d'anglès pensat per a persones de la tercera edat. Per principiants que volen aprendre anglès bàsic. Es treballarà la gramàtica, vocabulari, l'ús de l'anglès i comprensió lectora.

Improve your catalan level

Curs dirigit a adult que han estudiat català però tenen la llengua una mica oblidada i volen millorar-la. El curs està pensat per aprendre català de forma activa i pràctica i se centra a desenvolupar l'atenció i la memòria.

Count Me Inwww.countmein.eu

Projecte que té com a objectiu recolzar el desenvolupament d’una oferta d’aprenentatge de qualitat en el camp de l’educació d’adults així com promoure l’ús de la tecnologia en els processos educatius i de participació civil.

Make your community smarter

Curs creat amb l'objectiu de treballar les habilitats dels estudiants per trobar solucions intel·ligents als problemes quotidians.

Skills 4 Freedomwww.skills4freedom.eu

Projecte que té com a objectiu crear activitats artistiques per ajudar als presoners amb el eu procés de rehabilitación

 

Skills 4 Freedom - Curs online

Curs estructutrat en quatre unitats que té l'objectiu d'introduir a l'estudiant a conceptes del sistema penitenciari i a com les habilitats artistiques poden facilitar als pressoners el procés de rehabilitació.

Increa – Social Inclusion of migrants through creative industries  – http://increa.erasmusplus.website/courses  

El projecte Increa té l’objectiu de millorar i extendre el concepte de l’educació superior de qualitat, aprenent activitats dissenyades a les necessitats d’immigrants Improving and extending the supply of high quality learning opportunities tailored to the needs of migrants towards their integration to a new society

Open Door To Europehttp://www.opendoortoeurope.eu/