DS formació

NENS/ES

Les nostre classes per a nens estan dissenyades per a treure el màxim profit de cada classe. Mitjançant activitats dinàmiques, jocs i molta pràctica oral, el grup aprendrà a comunicar-se entre ells i amb el professor en anglès, de manera que adoptaran aquest idioma com a llengua vehicular.

Horari:

Dilluns (17:30 a 18:30 h)

Aquí, els vostres fills i filles podran ampliar els coneixements teòrics que aprenen a classe i posar-los en pràctica! Aprendran a comunicar-se i expressar-se en anglès a través de mètodes dinàmics i participatius. Els vostres fills i filles coneixeran la cara més comunicativa d’aquesta llengua i adquiriran els continguts mentre els posen en pràctica.

Horari:

Dijous: (17:30 a 18:30 h)

Curs d’anglès dirigit a nens/es de cicle inicial, d’entre 6 i 8 anys. A través de jocs i activitats interactives aprenen de manera lúdica les primeres paraules de la llengua inglesa

Oferim classes particulars d’anglès, alemany, català o castellà per a tots els nivells i edats. Les classes són personalitzades i permetran als alumnes treballar els aspectes concrets que volen millorar resolent dubtes i practicant de forma oral o escrita amb professors nadius.

Tant si el que busques és practicar i repassar per a un examen en concret o com si només busques millorar el teu nivell i fluïdesa de la llengua oral,  posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de totes les opcions disponibles per a tu.

El preu dels cursos és el següent:

72 euros per 12 classes de 60 minuts.

Pack de 10 classes per 100 euros

 

COL·LABOREM AMB:
Raval de Sant Pere 1 entresòl, 43201 Reus, Tarragona (Espanya) · 877 01 47 36 · cursos@openeurope.es