Open Europe té a la seva disposició diversos cursos d’idiomes adaptats al nivell i a les necessitats d’aquells alumnes interessats a millorar les seves competències lingüístiques, gramaticals, ortogràfiques o orals en llengua anglesa, francesa, russa o alemanya.

Dins del nostre equip docent tenim professors de diferents països que aporten un valor afegit a les classes, oferint, d’aquesta manera, una interacció més real i propera a aquells, que per diferents raons, tenen la intenció de millorar el seu nivell lingüístic. El Nathan és professor d’anglès i imparteix cursos, entre d’altres, de conversa i de preparació per a exàmens oficials.


EXPERIÈNCIA EN EL MÓN DE LA INFORMÀTICA I PROFESSOR D’ANGLÈS

Va néixer a Portsmouth, una ciutat del sud del Regne Unit, i des de fa més de 10 anys viu a Espanya. Abans d’arribar al nostre país va treballar durant molts anys en el sector aeronàutic com a informàtic especialitzat en xarxes corporatives, tot i que en els darrers anys ha decantat la seva vida professional cap a la docència. En preguntar-li sobre les diferències entre els dos països, ens destaca el clima més càlid d’Espanya i la qualitat del seu menjar.

A Open Europe va començar com a col·laborador però fa tres anys va tenir l’oportunitat d’unir-se a l’equip de professors. Des de llavors imparteix classes de diferents cursos d’anglès.


COM ESTRUCTURA LES CLASSES

L’esquema que segueix és diferent segons la sessió que imparteix. Pel que fa a aquells alumnes que necessiten preparar-se un examen oficial ens descriu com s’organitza. “Segueixo un esquema estricte, tal com requereixen aquest tipus de classes”. Referent als  cursos de conversa “l’organització és molt més oberta, normalment ofereixo un tema i materials didàctics, llavors el diàleg es va desenvolupant naturalment”. També remarca que a l’hora de seleccionar els materials l’edat dels alumnes és un factor a considerar. “Tinc des d’adolescents que volen preparar exàmens oficials, fins a adults d’edats molt diverses que volen millorar les seves habilitats conversacionals per què així ho requereix la seva feina, entre d’altres raons” explica.


PER A MÉS INFORMACIÓ

Si estàs interessat/da en realitzar algún curs et recomanem posar-te en contacte amb nosaltres a:

cursos@openeurope.es

877 001 000