Hi ha nombroses raons per les que aprendre anglès és una bona idea. Saber qualsevol idioma és un valor afegit tan a nivell personal com a l’hora de trobar feina, però ens trobem que en el cas de l’anglès, estudis asseguren que una de cada cinc persones és capaç de parlar-lo o entendre’l en certa mesura, cosa que ens obre les portes a poder comunicar-nos amb ciutadans d’arreu del món.

Parlar anglès no només facilita poder realitzar estudis més enllà de les nostres fronteres si no que ens permet tenir més oportunitats de trobar feina al convertir-nos en persones més qualificades. L’Ànnia és una de les professores d’anglès d’Open Europe: ens explica la seva trajectòria laboral impartint classes i ens dóna algunes valoracions personals sobre la seva feina.


ESTUDIANT D’ANGLÈS I RUS

Té 22 anys, és de Reus, i va estudiar un grau d’Anglès a la URV. Ens explica com va començar la seva trajectòria laboral com a professora a Open Europe. “Vaig arribar a la organització a principis de setembre de l’any passat, em van donar la oportunitat de realitzar les primeres classes per impartir a un grup de nens, ara, a més a més, també realitzo classes a adults que comencen amb el nivell bàsic als centres cívics”.

Referent a la metodologia que utilitza a l’hora d’impartir les classes: “tot i seguir el material del llibre tinc en compte la opinió dels alumnes, els hi pregunto quin és el seu objectiu amb la realització de les classes, perquè volen aprendre anglès… M’agrada especialment que facin preguntes, que sigui tot més interactiu, ja que d’aquesta manera la classe és fa molt més interessant” afegeix.

L’edat és un factor a tenir en compte “no és el mateix ensenyar a nens de primària, que necessiten més dinamisme, que fer-la a adults, que poden assistir a les classes per diferents raons com poden ser el viatge o la feina” continua.


REALITZA CLASSES A NENS I NENES DE PRIMÀRIA

A l’hora de fer classe amb estudiants de primària és habitual torbar-se en aquesta situació. “Els nens acostumen a sortir de l’escola després d’estar moltes hores estudiant, i en el cas de la classe d’anglès  ja han fet exercicis de gramàtica. Quan surten no volen asseure’s en una cadira i fer més teoria sinó que volen practicar el que han après” assegura l’Ànnia, afegint la seva opinió sobre l’aprenentatge d’idiomes “crec que és important aprendre un idioma, ja que pot obrir portes per futures feines i tenir un major ventall d’oportunitats en la vida laboral.

També cal destacar el paper de les noves tecnologies, avui en dia hi ha moltíssimes aplicacions i pàgines web que ajuden a aprendre vocabulari, fonètica, etc i que poden complementar molt eficaçment aquell coneixement adquirit a classe.


PER A MÉS INFORMACIÓ

Si estàs interessat/da en realitzar algún curs et recomanem posar-te en contacte amb nosaltres a:

cursos@openeurope.es

877 001 000