L’anglès és la llengua més impartida a les escoles d’idiomes espanyoles, estudiants de totes les edats realitzen diferents cursos per tenir l’oportunitat d’aprendre a comunicar-se, amb el que es considera un indispensable, no només en el món laboral, sinó en una societat cada cop més globalitzada. 


PROFESSORA D’ANGLÈS I COORDINADORA DE PROJECTES

La Júlia és una de les professores d’anglès d’Open Europe, on realitza cursos a alumnes de diferents edats, tant a les nostres aules com als centres cívics de la ciutat. Té 25 anys i és llicenciada en Filologia anglesa, a més a més de tenir un máster en Professorat de Secundària. 

Ha impartit classes en acadèmies ajudant a estudiants a preparar-se per exàmens oficials i no oficials, ha realitzat activitats extraescolars de lectura, esport i psicomotricitat en anglès a centres de primària, i a més d’això, també ha fet classes de repàs. Actualment a Open Europe combina l’ensenyament amb la coordinació de projectes, tant en l’àmbit de la formació d’adults com en el de la mobilitat per a joves.


CADA GRUP TÉ LA SEVA PRÒPIA DINÀMICA

No hi ha una única manera per organitzar les classes. “Normalment se segueix una estructura on es comença amb la realització d’unes activitats per a trencar el gel, seguit d’una part més teòrica on s’explica la gramàtica o el vocabulari, es continua amb la pràctica del contingut, i per acabar un altre joc més dinàmic per tancar la sessió”, explica la Júlia.

Cada grup és diferent, n’hi ha que no volen fer feina a casa, altres demanen material addicional… “Es tracta de trobar un balanç entre la gent que vol aprendre l’anglès, o qualsevol altra llengua, per hobby i les persones que el necessiten per la feina” afegeix.


CLASSES D’ANGLÈS A PERSONES JUBILADES

Un dels grups que té aquest curs el formen persones de la tercera edat. Ens explica com és tenir aquest tipus d’alumnes. “Per ells aprendre anglès és un món nou, a diferència d’aquells que enfoquen més l’aprenentatge al món laboral o educatiu, la gent gran té més curiositat pel context cultural, busca aprendre coses més pràctiques de la llengua, acostumen a assistir a les classes per oci” afirma.


PER A MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació et recomanem posar-te en contacte amb nosaltres a:

cursos@openeurope.es

877 001 000

Classes
de Repàs

Cursos
d'idiomes

Classes
per empreses

Classes
de Repàs

Cursos
d'idiomes

Classes
per empreses